Youth Cups

Draws announced for Boys' Cup ties

THE draws have been made for the next rounds of the Crown Imperial Boys' Cups.

IPSWICH Wanderers and Woodbridge Town will meet again in a repeat of last season’s Suffolk Boys’ Under-18 Sunday Cup Final.

Wanderers, who won last season’s final 3-1 at Whitton United FC, will have home advantage in the quarter-final tie.

The draws have also been made for the next rounds of all the Crown Imperial Boys’ Cups for Under-12s, Under-13s, Under-14s, Under-15s and Under-16s.

The full list of draws is as follows:

 

Crown Imperial Boys’ Under-12 Cup Second-Round Draw: Haverhill Rovers White v Stowmarket Town Hornets, Kirkley & Pakefield Knights v Waveney Tigers, Stowupland Falcons v Ipswich Valley Rangers Blue, Elmswell v Cornard Dynamos Blue, Kirkley & Pakefield Royals v Capel Plough, Bury Town Colts v Bury Town Rams, Haverhill Rovers Blue v Moreton Hall, Footstars v Whitton Utd.

Ties to be played on Sunday, November 4th 2018, kick-offs 10.30am.

 

Crown Imperial Boys’ Under-13 Cup Third-Round Draw: Red Lodge v Haverhill Rovers Blue, Woodbridge Town EJA v Bungay Town Black Dogs, AFC Sudbury ISYL v Long Melford Colts, Needham Market EJA Green v AFC Sudbury EJA, Stowmarket Town EJA v Kirkley & Pakefield Cobra, Clare Town Lions v Moreton Hall Dynamos, Footstars v Whitton Utd EJA, Bury Town Colts v Haverhill Rovers EJA.

Ties to be played on Sunday, November 4th 2018, kick-offs 10.30am.

 

Crown Imperial Boys’ Under-14 Cup Quarter-Final Draw: Brandon Town Community v Haverhill Rovers White, AFC Sudbury EJA v Bury Town Colts, Waveney Panthers v Leiston, Stowmarket Town v Needham Market EJA.

Ties to be played on Sunday, February 3rd 2019, kick-offs 10.30am.

 

Crown Imperial Boys’ Under-15 Minor Cup Second-Round Draw: Waveney Panthers v Waveney Meerkats, Elmswell v Haverhill Rovers EJA – Away Win Walkover, Whitton Utd EJA v Trimley Red Devils Red Dare Devils, Bury Town ISYL v Stowmarket Town EJA, Needham Market EJA v Waveney Jaguars, Walsham-le-Willows EJA v AFC Sudbury EJA, Waveney Lions v Felixstowe & Walton Utd, Cornard Dynamos Blue v Wickhambrook.

Ties to be played on Sunday, November 4th 2018, kick-offs 10.30am.

 

Crown Imperial Boys’ Under-16 Cup Second-Round Draw: AFC Sudbury EJA v Haverhill Rovers White, Cornard Dynamos Blue v Bardwell Sports Thunder, Kirkley & Pakefield Vikings v Leiston EJA, AFC Sudbury ISYL v Elmswell – Home Win Walkover, Stowmarket Town Wasps v Needham Market EJA Green, Stowmarket Town EJA v Needham Market EJA Blue, Clare Town Lions v Stanton, Kirkley & Pakefield Wildcats v Wickham Market.

Ties to be played on Sunday, November 4th 2018, kick-offs 10.30am.

 

Suffolk Boys’ Under-18 Cup Quarter-Final Draw: Bury Town EJA v Bury Town Saints, Thurston v Bacton Utd, Ipswich Wanderers Academy v Woodbridge Town EJA, Claydon v Ipswich Valley Rangers White.

Ties to be played on Sunday, February 3rd 2019, kick-offs 10.30am.

Related News

View All